Werken op de afdeling Sales Support


Binnen Rivièra Maison is de afdeling Sales Support niet alleen de grootste afdeling maar ook de meest diverse. De afdeling bestaat uit drie verschillen divisies met zijn eigen specialisme:

  • RM Stores (Retail)
  • Wholesale
  • Customer service


Wij zijn verantwoordelijk voor ondersteuning aan onze eigen RM stores (Retail), Wholesale klanten, Sales manager en Accountmanagers (Wholesale) en bedienen onze klanten door middel van perfecte service via onze Customer service. Een leuke afdeling met veel verschillende facetten! 

Momenteel werken er in totaal 18 mensen op de Sales Support afdeling. Een leuk, jong en divers team waarbij hard werken en plezier op 1 staat!

Je nieuwe collega's

Marije Heems

CUSTOMER SERVICE

Ik hou mij enerzijds bezig met het coachen en verder ontwikkelen van mijn werknemers, anderzijds met het interfasen met andere afdelingen, dit maakt mijn functie afwisselend en daarmee de leukste baan en afdeling binnen dit prachtige familiebedrijf!

Jeroen Martijn

Sales Support Medewerker

Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Rivièra Maison. Ik ben begonnen als winkel medewerker en ben inmiddels doorgegroeid tot Senior Sales Sales Support voor onze Wholesale. Doorgroei mogelijkheden genoeg, als je maar wilt. Werken bij Rivièra Maison is alsof je bij 1 grote familie binnen stapt iedere dag opnieuw.

Miriam Sparnaaij

Medewerker backoffice retail

Als Sales Support voor de Riviera Maison Stores ben ik de schakel tussen de Stores en het Hoofdkantoor. Wij streven er met het team naar dat het de winkels aan niets ontbreekt om onze Riviera Maison klanten van dienst te zijn. Bij Retail is geen dag hetzelfde en dat maakt mijn werk heel erg afwisselend. Ik werk al meer dan 10 jaar met veel plezier en trots voor dit mooie merk.

Sarita Mobron

Medewerker Prospect

Rivièra Maison is voor mij een bedrijf waar je met hard werken door kunt groeien en waarbij dit ook zeker wordt gestimuleerd en ondersteund. Ik werk met ontzettend leuke collega’s en binnen het bedrijf kan ik ook echt mijzelf zijn en gaan voor de dromen die ik heb. Werken bij Rivièra Maison is voor mij dan ook echt ‘Home is where you can be you!’

Geen openstaande vacatures