Werken op de afdeling Inkoop Accessoires


Het team van de afdeling Inkoop accessoires bestaat uit 7 gezellige collega’s. Met dit jonge, ambitieuze team zijn wij, in samenwerking met het design team, verantwoordelijk voor de accessoires collectie. Dagelijks hebben wij contact met leveranciers over de hele wereld en zorgen wij ervoor dat de accessoires uiteindelijk in de winkels terecht komen. Alle stappen van het proces, van sample tot eindproduct, worden nauwlettend gevolgd door ons team. Het is een afdeling waar hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker ruimte voor humor en een goede sfeer is. We streven er elk seizoen weer naar om de beste collectie ooit neer te zetten.

Je nieuwe collega's

Leonie Geleijn

SENIOR BUYER, INKOOP

Naast het dagelijkse contact met leveranciers ben ik medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de collecties. Ook reis ik regelmatig naar China, India, Indonesië en Hong Kong om beurzen en leveranciers te bezoeken. Het is leuk om met een gepassioneerd en hardwerkend team samen te werken. En met elkaar streven we ernaar om elke seizoen een mooie collectie neer te zetten.

Alied Ottens

Junior Buyer, Inkoop

Op onze dynamische afdeling zijn we dagelijks bezig met het maken van collecties. Het is heel bijzonder om hier, vanaf het ontstaan tot het uiteindelijke resultaat in onze winkels, bij betrokken te zijn.

Joy van Rensch

JUNIOR BUYER, INKOOP

Als onderdeel van het dynamische inkoopteam ben ik dagelijks bezig met de nieuwste collecties. De combinatie van reizen naar India en China en het dagelijkse werk op ons sfeervolle hoofdkantoor in Amsterdam maakt mijn baan erg leuk en afwisselend. De fijne samenwerking en sfeer binnen ons team vind ik heel belangrijk.

Geen openstaande vacatures