Werken op de afdeling Design


Het creatieve team van Design werkt ieder seizoen weer hard aan een nieuwe en verassende collectie. We willen graag onze trouwe klanten iedere keer weer verassen en inspireren maar ook nieuwe klanten aanspreken. Binnen het team zijn de taken onderverdeeld in accessoire- en meubeldesign, grafisch vormgever en new development. Er wordt zeer nauw samengewerkt met de inkoopafdeling om ervoor te zorgen dat er ieder seizoen weer een verassende en commerciële collectie wordt gelanceerd.

Je nieuwe collega's

Vyendra

Product Designer

We hebben een gezellig en hecht team en delen de passie om mooie producten te ontwerpen. We zouden geen lifestyle merk zijn zonder een volledig gestylde werkomgeving; ik kan wel zeggen dat we in het meest sfeervol ingerichte kantoorpand van Nederland werken.

Marissa Hommes

Designer

Het is elke dag weer mooi om aan de grote diversiteit aan producten te mogen werken binnen een fijn team. Ons doel is het ontwerpen van mooie en goede producten waar mensen lang van kunnen genieten en die bijdragen aan een ultiem sfeervol huis!

Openstaande vacatures

Stagiair(e) Design

place
Amsterdam
work
Fulltime
school
HBO

Ben jij op zoek naar de leukste stageplaats per februari in de wereld van lifestyle en interieur en volg jij een HBO studie richting Design en ontwerp?
Voor ons Design-team zijn wij per februari op zoek naar een stagiair(e).  Bekijk snel de vacature en laat ons weten of jij onze nieuwe collega bent!