Werken op de afdeling Marketing


De Marketingafdeling van Rivièra Maison is een dynamische afdeling, waar het iedere dag snel schakelen is om alle communicatie en uitingen voor winkels en dealers te verzorgen en ook de eigen boekwerken als het RM Magazine te bedenken en ontwikkelen. Met marketing en communicatie professionals en een eigen Graphic Design team, in totaal 13 jonge enthousiastelingen, hebben we alle kennis in huis om het merk Rivièra Maison te waarborgen en te laten groeien. We zijn heel actief in Nederland, maar zeker ook in Duitsland en andere landen waar we verkooppunten hebben, om ook daar het merk Rivièra Maison nog meer bekendheid te geven.

Je nieuwe collega's

Esther Bergman

Coördinator Graphic Design

Bij Graphic Design zijn we altijd bezig met creëren van de juiste vorm en het mooiste beeld, uitgaande van de kracht van het merk Rivièra Maison. In alle uitingen zoals magazines, boekwerken, winkelmateriaal, advertenties en social media zorgen wij dat we het ultieme RM gevoel overbrengen.

Roosmarijn Stuurman

Marketing Medewerkster

Geen enkele dag is hetzelfde, daardoor blijft mijn werk uitdagend en blijf ik mezelf ontwikkelen.

Monique Hullegie

Marketing Manager

Alweer 5 jaar mag ik deel uitmaken van deze grote familie. Binnen de leukste afdeling van dit dynamische bedrijf is geen dag hetzelfde; van de organisatie van gave events tot unieke fotoshoots, het maken van magazines tot het ontwikkelen van nieuwe POS materialen, alles om het merk Rivièra Maison zo mooi en zo bijzonder mogelijk naar buiten te brengen. Het is een ontzettend leuke uitdaging om samen met alle meiden op de afdeling Marketing & Communicatie inclusief Graphic Design, het merk steeds meer en beter op de kaart te brengen, zowel in binnen- als buitenland. Kansen en mogelijkheden voldoende, wij gaan ervoor!

Rachelle Driehuizen

Social Media Marketeer

In mijn rol als Social Media Marketeer is creativiteit een must, maar door te werken voor een merk zoals Rivièra Maison schiet ik daar nooit in te kort! Het is prachtig om te zien hoe we onze volgers op social media iedere dag weer inspireren en blij maken met onze content!

Geen openstaande vacatures