Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen die wij ontvangen.


Wij selecteren alle sollicitaties zorgvuldig en hechten er waarde aan je persoonlijk op de hoogte te stellen wat de status is van je sollicitatie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan ontvang je binnen 14 werkdagen van ons een reactie op je sollicitatie.
Als je een bevestigingsmail hebt ontvangen van ons, is de verzending geslaagd en hebben wij je sollicitatie in goede orde ontvangen.
Open sollicitaties zijn voor ons niet mogelijk. Alle interessante en beschikbare vacatures staan op onze vacaturesite. Staat je ideale baan er niet bij? Dan raden wij je aan om de job alert te installeren zodat je een melding krijgt wanneer je ideale baan voorbij komt.
Wanneer je wordt uitgenodigd voor een 1e gesprek nemen wij binnen 14 werkdagen telefonisch contact met je op en plannen samen met jou een sollicitatiegesprek in waar we kennis maken met elkaar en nemen globaal je sollicitatie en functie door. Tijdens een eventueel 2de gesprek gaan we dieper in op de functie en jouw ervaring. Bij een positief advies doen wij je graag een mooi voorstel en heten wij je graag welkom bij Riviera Maison.
Alle nieuwe medewerkers die starten bij Riviera Maison bieden wij een 7 maanden contract aan. Tegen het einde van je contract worden de eerste maanden geëvalueerd en per persoon bekeken wat de duur van het 2de contract wordt.